I Pau Ferran amb Angelus Novus al Bartrina

L'actor de la Gata Borda Pau Ferran actuarà aquest 8 i 9 d'octubre al Teatre Bartina amb l'obra Angelus Novus que presenta el CAER.

L'obra dirigida per Miguel Àngel Fernández, també està interpretada per Òscar Intente, Joan Negrié, Pep Munné, Àngels Sánchez, Muguet Franc, Fermí Casado i Anna Lluch.

Angelus Novus ens transporta a una societat sense anhels. Una societat il·lustrada (evolucionada tecnològicament) que pateix un dèficit de democràcia, d'humanitat. No hi ha futur, només control. Una població sobreprotegida que ha devaluat el sentit democràtic davant del preill imminent. Però aquesta tirania de la por es desmembra quan un virus es propaga alliberant als infectats d'aquesta por, d'aquest sistema opressor.

Tot plegat comença en una societat tranquil·la, on mai no pasa res...Un home portador d'un virus, ataca els ciutadans infectant-los. Sartori el millor metge-policia de la ciutat surt a la seva captura. El thriller comença. Però el criminal no té un mètode concret a l'hora d'atacar. Les pistes dels testimonis no ajuden. I les víctimes no col·laboren; s'han convertit en pàries de la societat , confinats, en quarentena. I entre totes elles Maria. Segons sembla va anar-se'n al llit amb el criminal. Satori s'enamora d'ella. Una història d'amor en un metge i una infectada?

0 comentaris:

 

Twitter Updates

Gata Borda

Gata 1 1 f. [ZOM] Femella del gat.
Bordar v. intr. [LC] Lladrar amenaçadorament. Els gossos borden: senyal que algú ha entrat a l’hort.
Bord -a 1 1 adj. i m. i f. [LC] Bastard 1 . 1 2 adj. i m. i f. [LC] Nascut de pares desconeguts. Aquella nena era borda, i se l’havien afillada. Un bord, un bordet.
2 adj. [LC] [AGA] Que no produeix fruit, silvestre, no empeltat.