La Gata Borda al Festival Internacional de Teatre d'Avelino, Nàpols

Els dies 4 i 5 de març, la companyia de teatre reusenca la Gata Borda participarà en el primer Festival Internacional de Teatre d’Avelino (Nàpols - Itàlia). Ho faran amb M’agraden les fruites del bosc, un espectacle de commedia dell'arte que van estrenar l’any 2008 al Teatre Bartrina de Reus.

Baal Teatro i Aishtesis són els amfitrions d'aquest festival que s'esdevindrà al teatre C.U.L.T. d'Avelino, al territori de la Campània, Itàlia. Baal teatro és un teatre-laboratori transcultural dirigit per Luca Gatta.

Aquesta col•laboració s’esdevé arran de la participació de la companyia reusenca al Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona, FITAG, l’agost de 2010. També gràcies al bon resultat d’aquesta participació, el FITAG coproduirà la propera obra de la Gata Borda, que està previst que s’estreni a Girona l’agost de 2011 tot i que es farà una preestrena a Reus al mes de maig.
Espereu uns segons per a veure imatges de l'espectacle:




 

Twitter Updates

Gata Borda

Gata 1 1 f. [ZOM] Femella del gat.
Bordar v. intr. [LC] Lladrar amenaçadorament. Els gossos borden: senyal que algú ha entrat a l’hort.
Bord -a 1 1 adj. i m. i f. [LC] Bastard 1 . 1 2 adj. i m. i f. [LC] Nascut de pares desconeguts. Aquella nena era borda, i se l’havien afillada. Un bord, un bordet.
2 adj. [LC] [AGA] Que no produeix fruit, silvestre, no empeltat.