La Gata Borda recomana: L'auditor

Aquest diumenge dia 29 a les 6 de la tarda es representarà a la Sala Santa Llúcia de Reus  l’obra de teatre “L’auditor” de Josep Melich, representada per la companyia de teatre “La K-mama"


Oh benvinguts, passeu, passeu... que  la K-mama és casa vostra si és que hi ha cases d'algú!!

Un poble anònim, d’un país anònim, rep l’avís que els arriba un auditor el qual  passarà comptes de tots els afers municipals i informarà al govern .Com que es tracta d’un ajuntament governat per un alcalde corrupte, envoltat d’un equip més corrupte encara, es munta un daltabaix en totes les institucions del poble, per la visita d’aquest auditor. La persona que ells creuen que és l’Auditor, no és altra cosa que un jove bohemi, murri  i molt pillet que els “ensarrona” a tots. El subornen farcint-lo de diners i tota mena d’honors i finalment, quan ja ha fugit del poble, descobreixen l’engany. Que passa finalment, després de les baralles entre l’alcalde i el seu seguici?..

 

Twitter Updates

Gata Borda

Gata 1 1 f. [ZOM] Femella del gat.
Bordar v. intr. [LC] Lladrar amenaçadorament. Els gossos borden: senyal que algú ha entrat a l’hort.
Bord -a 1 1 adj. i m. i f. [LC] Bastard 1 . 1 2 adj. i m. i f. [LC] Nascut de pares desconeguts. Aquella nena era borda, i se l’havien afillada. Un bord, un bordet.
2 adj. [LC] [AGA] Que no produeix fruit, silvestre, no empeltat.