Pau Ferran al Condal

Pau Ferran, actor reusenc de la Gata Borda entre moltes d'altres coses, estarà fins al 20 de novembre al Teatre Condal de Barcelona amb Els bojos del bisturí, una obra de Ray Cooney dirigida per Àngel Llàcer.

El Dr. Guillem Salgado és a punt de donar la conferència més important de la seva carrera. Està assajant el discurs a la seva consulta, quan rep una visita inesperada de la infermera Melón amb la qual va tenir una relació amorosa fa 18 anys, fruit de la qual va tenir un fill. El fill furiós l’espera a la recepció de l’hospital per demanar-li explicacions. La seva consulta es comença a omplir de gent: la seva esposa, un doctor, un mosso d’esquadra, un vell ingressat a l’hospital, la infermera en cap i l’inesperat fill. L’intent per part del protagonista d’evitar una catàstrofe professional i personal provocarà un seguit de mentides on es veurà embolicat tot l’hospital i la seva esposa. Un sense fi de situacions extravagants i còmiques que portaran a que ell i el seu millor amic, el Dr. Robert Bonet, es vegin atrapats en una gran xarxa d’enganys, disfresses, actuacions, sobresalts i nervis. Tot pot passar en aquests moments abans de la conferència. Us convidem a riure veient com se’n surten aquests bojos del bisturí.
FITXA ARTÍSTICA
AUTOR: Ray Cooney TRADUCCIÓ: Jordi Prat DIRECCIÓ: Àngel Llàcer REPARTIMENT: Joan Negrié (Guillem Salgado) David Verdaguer (Robert Bonet) Cristina Solà (Joana Melón) Maria Ribera (Amanda) Susanna Garachana (Infermera-cap) Pau Ferran (Oriol) Òscar Muñoz (Sergent. Mosso d’esquadra) Enric Boixadera (Pere Orriols i Senyora Bonet)     PRODUCCIÓ: Focus

 

Twitter Updates

Gata Borda

Gata 1 1 f. [ZOM] Femella del gat.
Bordar v. intr. [LC] Lladrar amenaçadorament. Els gossos borden: senyal que algú ha entrat a l’hort.
Bord -a 1 1 adj. i m. i f. [LC] Bastard 1 . 1 2 adj. i m. i f. [LC] Nascut de pares desconeguts. Aquella nena era borda, i se l’havien afillada. Un bord, un bordet.
2 adj. [LC] [AGA] Que no produeix fruit, silvestre, no empeltat.