S'engega el curs de teatre de la Núria

Ahir va començar el curs de teatre que imparteix els dilluns de 19:15 a 20:30. Aquest va a càrrec de la nostra companya la Núria Pellisa. i es fa al Casal Despertaferro.
Si us interessa encara sou a temps d'apuntar-vos-hi enviant un c/e a: casal@pobleviu.cat o a la Taverna del casal (c. Martí Napolità 7). Totes les activitats costen 10€ al mes per socis/es i 17€ per a no socies/es.
La Núria és cofundadora de la companyia de teatre Timuke produccions, juntament amb Ton Muntané i Abraham Pérez . S’ha format com a actriu al Col·legi del Teatre de Barcelona i a l’Escola Eòlia. En els darrers temps ha col·laborat amb la companyia de teatre Fadunito, la Puça, el Pep Callau, la Gata Borda… i ha gaudit del fet que suposa actuar en esdeveniments i festivals de diferents països del món com Mèxic, Holanda, França, Àustria i nombrosos indrets de la Península.
La funció bàsica d’aquest taller és divertir-se i gaudir fent teatre, tot aprenent els principis del fet d’actuar: la pèrdua de la vergonya, la importància del cos i la veu, la presència escènica, les regles bàsiques del joc dramàtic, la confiança en el grup, la improvisació i la creativitat personal.
Continguts: expressió oral, iniciació al treball físic de l’actor, improvisació, introducció al text i a les primeres pautes de l’escena, i creació i construcció de personatges. A partir del concepte de teatre com a joc, es treballaran els continguts per tal d'assolir els objectius del taller.

0 comentaris:

 

Twitter Updates

Gata Borda

Gata 1 1 f. [ZOM] Femella del gat.
Bordar v. intr. [LC] Lladrar amenaçadorament. Els gossos borden: senyal que algú ha entrat a l’hort.
Bord -a 1 1 adj. i m. i f. [LC] Bastard 1 . 1 2 adj. i m. i f. [LC] Nascut de pares desconeguts. Aquella nena era borda, i se l’havien afillada. Un bord, un bordet.
2 adj. [LC] [AGA] Que no produeix fruit, silvestre, no empeltat.