Cap de setmana de Comèdia de l'Art

Aquest cap de setmana la Comèdia de l'Art reusenca estarà molt ben representada:


Divendres 19 d'octubre a Cal massó i dins el festival COS, a les 6 de la tarda,  podreu veure a la Cia Adalids, en la qual hi ha l'Adrià de la Ggata Borda, amb el divertit espectacle Villa SolteroneVillasolterone és un poble on només hi viuen homes. L’alcalde és el senyor Pantalone Rigoletto, viu amb el seu nebot Steffano Rigoletto i tenen com a criat en Brighella. La tranquil·litat és la que regna a Villasolterone fins al dia en què hi arriben tres dones.



El dissabte 20 d'octubre, a Cal Massó també i dins la rpogramació del COS, a les 6 de la tarda podrem veure una altra comèdia de l'art: Antonello i antonella, tonto Ell i tonta ella que estrena el Bràvium Teatre de la mà de Carles Bigorra.amb alumnes de la comarca del Baix Camp.


Antonello i Antonella, tonto ell i tonta ella. És una història d'amor i embolics, on els diners poden ser la solució de tots els nostres problemes: un amor llunyà per retrobar, una funerària que fa aigües i cau a la ruïna, un restaurant que no pot oferir ni un mínim de servei, un mercenari a l'atur...


I també dissabte, a les deu del vespre, a Juneda (Les Garrigues) la Gata Borda porta les seves M'agraden les fruites tropicals en la primera incursió per terres de Ponent.




 

Twitter Updates

Gata Borda

Gata 1 1 f. [ZOM] Femella del gat.
Bordar v. intr. [LC] Lladrar amenaçadorament. Els gossos borden: senyal que algú ha entrat a l’hort.
Bord -a 1 1 adj. i m. i f. [LC] Bastard 1 . 1 2 adj. i m. i f. [LC] Nascut de pares desconeguts. Aquella nena era borda, i se l’havien afillada. Un bord, un bordet.
2 adj. [LC] [AGA] Que no produeix fruit, silvestre, no empeltat.