... i el Pau Ferran al Temporada Alta



Ahir Pau Ferran (el segon per l'esquerra) va participar com a actor al Festival Temporada Alta de Girona, dins la marató teatral Primera Plana:

Una marató teatral de 24 hores a partir de notícies actuals

Extra, extra! Arriba l’experiment d’escriptura teatral i posada en escena en temps real que ha triomfat a Londres, Nova York o Milà! A partir de notícies d’actualitat, autors com Cristina Clemente, Guillem Clua, Daniela Feixas i Pau Miró i directors com Carles Fernández i Giua, Alícia Gorina, Jordi Prat i Mercè Vila hauran d’improvisar peces curtes de teatre en només 24 hores, i amb actors que se seleccionaran en un càsting obert a tothom. Treballaran tota la nit a contra-rellotge per preparar quatre escenes de 15 minuts, convertint Girona en una redacció nocturna frenètica. Una marató creativa que farà el teatre més d’actualitat que mai i aproximarà el món de l’escena a les pràctiques periodístiques.
fitxa artística
Idea i coordinació: Juan Carlos Martel Bayod
Dramaturgs participants: Pau Miró, Cristina Clemente, Guillem Clua Daniela Feixas
Directors participants: Mercè Vila, Jordi Prat, Carles Fernández i Giua i Alícia Gorina
Producció: Temporada Alta 2013

 

Twitter Updates

Gata Borda

Gata 1 1 f. [ZOM] Femella del gat.
Bordar v. intr. [LC] Lladrar amenaçadorament. Els gossos borden: senyal que algú ha entrat a l’hort.
Bord -a 1 1 adj. i m. i f. [LC] Bastard 1 . 1 2 adj. i m. i f. [LC] Nascut de pares desconeguts. Aquella nena era borda, i se l’havien afillada. Un bord, un bordet.
2 adj. [LC] [AGA] Que no produeix fruit, silvestre, no empeltat.