Participarem a la primera temporada de Quarts de Teatre


El jurat de Quarts de Teatre ja ha escollit d’entre totes les propostes de microteatre rebudes
El dia 31 d’octubre a les 12 de la nit s’acabava el termini de presentació de propostes teatrals, el 4 es reunia el jurat i feia saber a les companyies candidates què s’havia decidit. Ara, són 21 dies de muntatge i posada en escena. Tot plegat una marató per a tothom: una micromostra maratoniana de quatre micropropostes teatrals maratonianes. Una feinada.
Segons el jurat, les obres que millor s’adapten a les bases de la convocatòria, tot i la dificultat en la tria, han estat:
Moleskine, un monòleg escrit per Jordi Cervera i que interpretarà Violant Llopis.
Singles.cat, de la companyia L’imprevist, escrita i dirigida per Roger Vidal i interpretada per Marité Queral i Roger Vidal.
Godot ha arribat, de la companyia La Gata Borda, escrita per Santi Monreal, dirigida per Ester Cort i interpretada per Josué Colàs i Carme Merlo.
Microteatre. Un espectacle de microteatre, de la companyia Dos per tres, escrita per Pau Escribano, dirigida per Josep Maria Teixell i interpretada per Jordi Pérez, Josep Maria Teixell i Núria Valls.
Són les quatre primeres obres que es podran veure a la primera temporada de Quarts de Teatre. Si dèiem que tot plegat és una marató per a tothom, també tothom s’estrena. Així, el proper 30 de novembre, a la Palma i el Casal Joves de Reus, el públic podrà gaudir en sessió contínua (cinc vegades cadascuna) i en paral·lel d’aquestes realitzacions que, podeu estar segurs, no us deixaran indiferents.

 

Twitter Updates

Gata Borda

Gata 1 1 f. [ZOM] Femella del gat.
Bordar v. intr. [LC] Lladrar amenaçadorament. Els gossos borden: senyal que algú ha entrat a l’hort.
Bord -a 1 1 adj. i m. i f. [LC] Bastard 1 . 1 2 adj. i m. i f. [LC] Nascut de pares desconeguts. Aquella nena era borda, i se l’havien afillada. Un bord, un bordet.
2 adj. [LC] [AGA] Que no produeix fruit, silvestre, no empeltat.