Sant Jordi 2014: M'agraden les fruites seques

Uns dels actes d'aquest programa d'enguany Sant Jordi a la ciutrat de Reus és la nostra comèdia de l'Art M'agraden les fruites seques que estrenem a la Sala Santa Llúcia el dissabte i el diumenge passat Sant Jordi.

I de què va?
Doncs una nit Pantalone mata a la seva dona, la Reina Maria, ofegant-la en gin tònic. Pantalone no actua sol, ho fa acompanyat de la clon de la seva dona que, un cop morta, li suplantarà la identitat.
Amb un inici propi de thriller renaixentista comença l’acció: el fantasma de la reina morta s’apareix a la seva filla Moritz demanant-li venjança. Ella, que no ha matat mai ni una mosca, demana ajuda del Capitano i els seus companys de viatge. Per la seva banda, Pantalone, la reina clon i la bruixa intenten esborrar la memòria de Moritz... I a tot això, els criats què fan? Doncs s’ho miren, riuen i participen d’aquesta trepidant i esbojarrada comèdia.

Sala Santa Llúcia - Raval Robuster 34
Dissabte 26/04/14 21:00
Diumenge 27/04/14 19:30


 

Twitter Updates

Gata Borda

Gata 1 1 f. [ZOM] Femella del gat.
Bordar v. intr. [LC] Lladrar amenaçadorament. Els gossos borden: senyal que algú ha entrat a l’hort.
Bord -a 1 1 adj. i m. i f. [LC] Bastard 1 . 1 2 adj. i m. i f. [LC] Nascut de pares desconeguts. Aquella nena era borda, i se l’havien afillada. Un bord, un bordet.
2 adj. [LC] [AGA] Que no produeix fruit, silvestre, no empeltat.