Cap de setmana literari

El divendres 9 de novembre, pels volts de les 8 del vespre al Centre de Lectura, la Gata Borda ha dramatitzat textos de Manuel de Pedrolo i de la Maria Aurèlia Campany per tal d'acompanyar el lliurament dels Premis Baix Camp d'Òmnium Cultural.

La Gata Borda escenificarà el conte "La vida oficial" del recull Disset contes i i una excepció de Manuel de Pedrolo. 

Del llibre Cartes impertinents de dona a dona de Maria Aurèlia Capmany s'interpretaran: "D’una feminista a una noia molt d’avui", "D’una noia decepcionada a una senyora plena de qualitats", "De la noia de club a una noia normal" i d'altres fragments breus. 

I també de la Capmany, del recull de cabaret literari Ca barret, el cantautor Joan Masdeu interpretarà "Si no saps ser feliç" i Xavi Ciurans, cantant del grup Gertrudis, versionarà "la revolució.


I l'endemà dissabte al matí, al Cementiri General de Reus -amb entrades axhaurides- l'Antoni Veciana de la companyia farà una visita guiada per tots els monuments i històries del Cementiri General de Reus, en col·laboració amb el programa Quedem? d'Pômnium Cultural i del Consorci de Normalització Lingüística.


 

Twitter Updates

Gata Borda

Gata 1 1 f. [ZOM] Femella del gat.
Bordar v. intr. [LC] Lladrar amenaçadorament. Els gossos borden: senyal que algú ha entrat a l’hort.
Bord -a 1 1 adj. i m. i f. [LC] Bastard 1 . 1 2 adj. i m. i f. [LC] Nascut de pares desconeguts. Aquella nena era borda, i se l’havien afillada. Un bord, un bordet.
2 adj. [LC] [AGA] Que no produeix fruit, silvestre, no empeltat.