De l'Arxiu al Cementiri passant per la Pobla i el COS

Aquesta tardor serà una de les més mogudes de la Gata Borda. Sense temps per reposar gaire de l'estrena del FITAG, el Pau estrenava Els bojos del bisturí al teatre Condal. Precisament amb motiu d'aquesta obra el futbolista del barça Andrés Iniesta penjava la seva primera piulada al Twitter en català.
Després d'això, el 29 de setembre Carrutxa ens va convidar a participar a la xerrada de Salvador Palomar que es feia a l'Arxiu de Reus sobre el personatge que dóna nom a la plaça del Víctor, llegint uns fragments del romanço popular Las maldades del Víctor, d'Enric Gavarró. 




El diumenge 2 vam portar M'agraden les fruites tropicals al magnífic teatre de La Pobla de Mafumet amb un bon resultat, mercès a l'Abel, el Ricard i la resta de la companyia de la Pobla que van posar-nos les coses molt fàcils.



I tocarà fer el primer passi de M'agraden les fruites tropicals a Reus, el 22 d'octubre a les Peixateries, en motiu del festival COS, que es va presentar la setmana passada:

I per si això no fos poc, la setmana següent la Gata Borda tornarà a realitzar les visites guiades nocturnes al Cementiri General de Reus. Una visita les entrades de la qual cada any volen, la veritat sigui dita.




 

Twitter Updates

Gata Borda

Gata 1 1 f. [ZOM] Femella del gat.
Bordar v. intr. [LC] Lladrar amenaçadorament. Els gossos borden: senyal que algú ha entrat a l’hort.
Bord -a 1 1 adj. i m. i f. [LC] Bastard 1 . 1 2 adj. i m. i f. [LC] Nascut de pares desconeguts. Aquella nena era borda, i se l’havien afillada. Un bord, un bordet.
2 adj. [LC] [AGA] Que no produeix fruit, silvestre, no empeltat.