Jo tenia una casa, el meu somni

Aquest dissabte 15 de febrer a les nou del vespre al Teatre Bartrina es representarà l'espectacle benèfic Jo tenia una casa, el meu somni, els ingresos del quan aniran destinats al programa d'habitatge social de Càritas. 

Jo tenia una casa, el meu somni és un espectacle que té com a vehicle textos de Salvador Espriu, Vicent Andrés Estellés, Joana Raspall i Bartomeu Rosselló-Pòrcel, amb motiu que l'any passat vam commemorar diversos aniversaris d'aquests poetes. 

Serà un espectacle coral, muntat amb la col·laboració d'un munt de persones i entitats:

Per una banda tenim nou companyies de teatre de la ciutat: Llop's teatreel TebacBràviumOrfeó ReusencScenicumLes Artistes LocalsEn Veu AltaAiguamarina i la Gata Borda

També hi haurà música amb el cantautor Miquel Vilella que farà una esplèndida versió de He mirat aquesta terra, la formació de cambra Duo Miró format per al violoncelista Marta Mulero i el pianista Medir Bonachi, i l'Escola de Música del Centre de Lectura que interpretaran poemes de Joana Raspall.

A la part gràfica hi ha les projeccions de MAB'S i el Marc Sardà cedint una il·lustració pel cartell.

Tot plegat organitzat per Òmnium Baix Camp i Càritas Interparroquial de Reus, i coordinat produit per La Gata Borda, amb una bona causa de fons, i la possibilitat de veure part del potencial artístic de la ciutat concentrat en poc més d'una hora. 

L'import de les entrades per a l’espectacle (5 euros), que ja es poden adquirir a les taquilles del Teatre Bartrina, es destinarà íntegrament al programa d'habitatge social de Càritas. També es poden fer donacions per la fila zero de l’espectacle al compte ES60 2100 0010 3702 0182 4793 de CaixaBank.

 

Twitter Updates

Gata Borda

Gata 1 1 f. [ZOM] Femella del gat.
Bordar v. intr. [LC] Lladrar amenaçadorament. Els gossos borden: senyal que algú ha entrat a l’hort.
Bord -a 1 1 adj. i m. i f. [LC] Bastard 1 . 1 2 adj. i m. i f. [LC] Nascut de pares desconeguts. Aquella nena era borda, i se l’havien afillada. Un bord, un bordet.
2 adj. [LC] [AGA] Que no produeix fruit, silvestre, no empeltat.