Pep Talk a Cal Massó

El divendres 7 de febrer a les a Cal Massó 21.30 s'estrena al Camp el monòleg "Pep Talk", dirigit pel cambrilenc Iban Beltran i protagonitzat per Pep Garcia-Pasqual. A mitja setmana ja podreu comprar les entrades. Si us agrada el futbol i el teatre del bo, com diria Mourinho, aquesta és una ocasió única. Trobareu més info a www.calmasso.cat

SINOPSI:
Durant la temporada 2012-2013, l’exentrenador del FC Barcelona Pep Guardiola no va entrenar cap equip de futbol. Què devia fer durant aquell temps? La resposta: una conferència sobre el mètode que ell va emprar al Barça i com aplicar-lo al món dels negocis. Un mètode que té molt a veure amb la manera de fer dels catalans. Pep també aprofitarà per parlar d’altres coses que fins ara no havia gosat explicar en públic. Pep Talk és un monòleg de ficció en clau d’humor, escrit per Alberto Ramos, traduït per Sílvia Sanfeliu, dirigit pel cambrilenc Iban Beltran i amb Pep Garcia-Pascual en el paper de Pep Guardiola. I també és una oportunitat única per descobrir la persona que s’amaga darrere del personatge.
Aquesta obra inicialment estrenada a Dublín que posteriorment va passar per Nova York en versió anglesa, arriba ara a Catalunya en la versió en català. Primer es representarà a Manresa, continuarà a Reus i a l’abril arribarà a la cartellera de Barcelona. 


 

Twitter Updates

Gata Borda

Gata 1 1 f. [ZOM] Femella del gat.
Bordar v. intr. [LC] Lladrar amenaçadorament. Els gossos borden: senyal que algú ha entrat a l’hort.
Bord -a 1 1 adj. i m. i f. [LC] Bastard 1 . 1 2 adj. i m. i f. [LC] Nascut de pares desconeguts. Aquella nena era borda, i se l’havien afillada. Un bord, un bordet.
2 adj. [LC] [AGA] Que no produeix fruit, silvestre, no empeltat.