Desembre: La nIt del Comerç i la Marató de Tv3

La Gata Borda està preparant l'estrena pel 3 i 4 de març de 2018, però mentrestant partici'pem en d'altres iniciatives ciutadanes. Una va ser la presentació de la Nit del Comerç i el Turisme.














En podeu llegir la crònica al blog de Pep Baiges, aquí

En destaquem:
"Per lliurar els premis l’organització va confiar la conducció al grup teatral la Gata Bordaque, com s’acostuma a dir, són tanto segur gràcies a la seva originalitat, amb un guió ocurrent i divertit. Així ho vam testimoniar per Sant Jordi en la presentació dels llibres d’autors locals. Aquell dia van demostrar la seva capacitat per fer mengívol un acte habitualment espès atenent la complexitat d’haver de parlar de tots i cadascun dels volums de temàtica local que es publiquen al Món de Reus. I ahir, novament, van tornar a demostrar aquesta cintura per entendre la dinàmica de l’acte i posar-se el públic a la butxaca amb un argument àgil i directe.
En aquesta ocasió la Gata Borda va optar per un tercet per presentar l’acte: dos arquitectes i una donzella. Lluís Domènech i Montaner i Antoni Gaudí és van disparar més d’un dard enverinat mentre intentava posar pau la dona que va donar carbasses a Gaudí, la mataronina Pepeta Moreu que -particularment- em va semblar del milloret de la vetllada al marge, naturalment, de l’immens Antoni Veciana que va brodar el paper de l’arquitecte de la Casa Navàs."

Per altra banda, i en el marc de la Marató 2017 de TV3, també vam presentar la cagada del Tió de la Trobada de Tions de l'Escola La Vitxeta.

 

Twitter Updates

Gata Borda

Gata 1 1 f. [ZOM] Femella del gat.
Bordar v. intr. [LC] Lladrar amenaçadorament. Els gossos borden: senyal que algú ha entrat a l’hort.
Bord -a 1 1 adj. i m. i f. [LC] Bastard 1 . 1 2 adj. i m. i f. [LC] Nascut de pares desconeguts. Aquella nena era borda, i se l’havien afillada. Un bord, un bordet.
2 adj. [LC] [AGA] Que no produeix fruit, silvestre, no empeltat.