Gats bords professionals sense parar


94 minuts - Teatre Tantarantana (Bcn) - Adrià Díaz
94 minuts, una dramaturga escriu sobre l’amor perfecte. Seleccionarà un subjecte d’estudi i aplicarà patrons provats empíricament en relacions d’èxit. Dos actors assagen una obra sobre una dramaturga escrivint sobre l’amor. Alguna cosa sorgeix entre ells. Actors o personatges? Es pot crear artificialment l’amor? Una obra sobre els límits de ficció i realitat.


El Llarg dinar de Nadal  - Sala Maldà (Bcn) - Pau Ferran
A casa de la família Bayard el gall d’indi és a punt i el vi, a les copes. Un any més es reuneixen al voltant de la taula i mengen, estimen, ploren, neixen, beuen, enyoren, riuen, moren… I repeteixen rituals, ecos i cançons, de generació en generació. I comparteixen la tragèdia quotidiana i eterna del pas del temps.

Lear - Chacarerean teatre (Buenos AIres) - Santi Monreal
Lear es un relato intimista en el que emerge un análisis desmenuzado, ácido y crítico sobre el teatro catalán, español, europeo… que al fin y al cabo acaba siendo un espejo sobre el teatro mismo
Fins el 22 de febrer


Pornografia - Centre Cultural la Farinera del Clot (Bcn) - Adrià Díaz i Ester Cort (Parking Shakespeare)
Un text que parteix dels atemptats al metro -i a un bus- de Londres el dijous set de juliol de 2005. Aquell començament d’estiu també passaven altres coses com la designació de Londres com a seu olímpica o el macroconcert Live 8 de Hyde Park per combatre la pobresa mundial. I aquestes eren les coses realment importants.
En contrast a aquests esdeveniments perfectament documentats, multitudinaris, de ressò internacional, emergeixen vides petites i anònimes, aparentment integrades dins la quotidianitat d’aquells dies marcats a sang per la història.
Fins el 3 de febrer

 

Twitter Updates

Gata Borda

Gata 1 1 f. [ZOM] Femella del gat.
Bordar v. intr. [LC] Lladrar amenaçadorament. Els gossos borden: senyal que algú ha entrat a l’hort.
Bord -a 1 1 adj. i m. i f. [LC] Bastard 1 . 1 2 adj. i m. i f. [LC] Nascut de pares desconeguts. Aquella nena era borda, i se l’havien afillada. Un bord, un bordet.
2 adj. [LC] [AGA] Que no produeix fruit, silvestre, no empeltat.